ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 Ρ  ΩΣΙ ΚΑ 

ΡΩΣΙΚΑ:Η Ρωσική γλώσσα  είναι η πιο διαδεδομένη γεωγραφικά γλώσσα της Ευρασίας, η περισσότερο ομιλούμενη των Σλαβικών γλωσσών, και η μεγαλύτερη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη.Ανήκει στην ανατολική ομάδα των σλαβικών γλωσσών, είναι η επίσημη γλώσσα της Ρωσίας και κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στον κόσμο κατ' αριθμό ομιλητών μετά την κινέζικη, την αγγλική, τη Χίντι και την ισπανική.Ως εκ τούτου, η ρωσική είναι μια των έξι επισήμων και ενεργών γλωσσών στον ΟΗΕ.

 • Διαθέτουμε εκπαιδευτικά προγράμματα με κύκλους μαθημάτων.Κάθε κύκλος σπουδών προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις , τις ανάγκες και τον στόχο του κάθε σπουδαστή μας, αναλόγως του επιπέδου που βρίσκεται. Μαθήματα στο χώρο σας, ατομικά ή ομαδικά για παιδιά και ενήλικες με πιστοποιημένους και έμπειρους καθηγητές.Για προγράμματα  σε εταιρείες μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,24% και εκτός επικοινωνήστε μαζί μας.

   

   

  Οι καθηγητές μας, είναι απόφοιτοι φιλολογίας , κάτοχοι μεταπτυχιακών διπλωμάτων, με εμπειρία, παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα  για όλα τα επίπεδα. Δυνατότητα παράδοσης μαθημάτων και σε ομάδες 3 έως 6 ατόμων.Σε εμας θα βρείτε χαμηλές τιμές και φθήνα δίδακτρα.

   

  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ  στα 210 52 34 510

  χωρίς καμία υποχρέωση σας

   

   

  www.oxford-gjt.gr
  Τηλ επικοινωνίας 210 52 34 510
  Χαλκοκονδύλη 24-26 Αθήνα

   

  ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ 

  ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα:
Email:
Σχόλια:
NEWSLETTER
Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας