ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΑΓΓΛΙΚΑ:Η πιο απαραίτητη και διεθνής διαδεδομένη ξένη γλώσσα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως.Συνδέει χώρες εμπορικά και κοινωνικά.Είναι μια από τις έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

ΙΤΑΛΙΚΑ

ΙΤΑΛΙΚΑ:Μία λατινογενής γλώσσα, που συνδέεται άμεσα με την κουλτούρα της μόδας και της μουσικής και ομιλείτε απο 70 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Απαραίτητη γλώσσα για τους φίλους της τέχνης.

 

 

ΓΑΛΛΙΚΑ

ΓΑΛΛΙΚΑ:Είναι μια απο τις επίσημες γλώσσες σε διάφορες κοινότητες και οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.Θεωρείται η γλώσσα της διπλωματίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

 

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ:Η ισπανική ή αλλιώς καστιλιάνικη γλώσσα έρχεται τέταρτη στην παγκόσμια κατάταξη. Κερδίζει συνέχεια έδαφος χάρη της υποχρεωτικής εκπαίδευση σε σχολεία διαφόρων χωρών, την επιρροή της στη μουσική βιομηχανία αλλά και την παγκόσμια λογοτεχνία.

 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:Η τρίτη επίσημη γλώσσα παγκοσμίως που ομιλείται από 105 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Μία απαραίτητη γλώσσα για όσους επιιθυμούν να σπουδάσουν στον κλάδο του εμπορίου και της νομικής.

 

Διαθέτουμε εκπαιδευτικά προγράμματα με κύκλους μαθημάτων.Κάθε κύκλος σπουδών προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις , τις ανάγκες και τον στόχο του κάθε σπουδαστή μας, αναλόγως του επιπέδου που βρίσκεται. Μαθήματα στο χώρο σας, ατομικά ή ομαδικά για παιδιά και ενήλικες με πιστοποιημένους και έμπειρους καθηγητές.Για προγράμματα  σε εταιρείες μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,24% και εκτός επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Οι καθηγητές μας, είναι απόφοιτοι φιλολογίας , κάτοχοι μεταπτυχιακών διπλωμάτων, με εμπειρία, παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα  για όλα τα επίπεδα. Δυνατότητα παράδοσης μαθημάτων και σε ομάδες 3 έως 6 ατόμων.Σε εμας θα βρείτε χαμηλές τιμές και φθήνα δίδακτρα.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ  στα 210 5233565 - 210 5234511 

χωρίς καμία υποχρέωση σας

 

www.oxford-gjt.gr
Τηλ επικοινωνίας 2105233565
Χαλκοκονδύλη 24-26 Αθήνα

 

ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα:
Email:
Σχόλια:
NEWSLETTER
Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας