Ιδιαίτερα Μαθήματα ή Φροντιστήριο ;

Είναι δίλλημα τι να διαλέξει κάποιος αλλά ας δούμε γιατι τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ υπερτερούν αύτα του φροντιστηρίου.Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς απο τους  λόγους που τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ είναι καλύτερη επιλογή:

 

  1. Το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ είναι η ιδανική λύση για μαθητές,εργαζόμενους που έχουν ένα φορτωμένο γενικά πρόγραμμα.Το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του σπουδαστή και δεν μπαίνει στο ''καλούπι''  της συγκεκριμένης ώρας και  του τόπου με δυνατότητα αλλαγής ώρας τους μαθήματος.

  2. Το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του σπουδαστή και κυλάει με την ταχύτητα που ο σπουδαστής έχει ανάγκη και δεν χρειάζεται να πηγαίνει με τον ρυθμό μιας ολόκληρης τάξης.

  3. Καλύπτει τα κενά που υπάρχουν και δεν προσπερνούνται επειδή ο καθηγητής/τρια δεν διαθέτει  τον χρόνο που χρειάζεται επειδή έχει πολλους σπουδαστές ταυτόχρονα.

  4. Απο οικονομικής πλευράς τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  έχουν φτάσει σε φροντιστηριακές τιμές.

  5. Σε ένα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ εξασκείσαι σε μεγαλύτερο βαθμό στο Listening αλλά και στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.Είναι ευρέως γνωστό ότι η μεγάλη αποτυχία στις εξετάσεις των πτυχίων είναι σε αυτούς τους 2 τομείς.Μαθητές φροντιστηρίων δυσκολεύονται να περάσουν τα προφορικά διότι δεν  έχουν κάνει αρκετή εξάσκηση  face to face με τον καθηγητή/τρια.

  6. Επίσης το ότι το  ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ γίνεται στο σπίτι σου και δεν τρέχεις είναι ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο, ιδιαίτερα στις μέρες μας όπου ο χρόνος είναι μετρημένος και πολύτιμός.

  7. Να δώσουμε και ένα παράδειγμα; To φροντιστηριακό τμήμα  γράφει απροειδοποίητο τεστ , το αποτέλεσμα κάποιοι σπουδαστές να έχουν τελειώσει σε 5 λεπτά και να περιμένουν 15 λεπτά χωρίς να κάνουν τίποτα μέχρι να τελειώσουν οι υπόλοιποι.Αυτό δεν είναι σπατάλη χρόνου; Στο  ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ αυτά τα 15 λεπτά θα τα είχαμε εκμεταλευτεί.

 

Τα  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις μια πλήρως εξατομικευμένη διδασκαλία στο σπίτι σου, έναν άνθρωπο στον οποίο θα καταφεύγεις για όλες σου τις απορίες, θα σε παρακολουθεί προσωπικά, θα βλέπει και θα καλύπτει τα κενά που έχεις προσαρμόζοντας το μάθημα ανάλογα.

Παρ'όλα αυτά όμως θα πρέπει να είστε σίγουροι για τον καθηγητή/τρια που έχετε επιλέξει, την εμπειρία του και τη κατάρτισή του και εκεί ερχόμαστε εμείς με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.Από το 1985 οι καθηγητές που συνεργαζόμαστε είναι επαγγελματίες, πιστοποιημένοι σαν καθηγητές/τριες απο το ελληνικό κράτος και έχετε δικαίωμα να δείτε τα πτυχία τους.

Τα ΥΠΕΡ είναι πολλά!

 

Ξεκινήστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ , επιτύχετε τον στόχο σας γρήγορα, στοχευμένα,σε λίγο χρόνο και προχωρήστε μπροστά!

Η ζωή κυλάει πολύ γρήγορα για να πηγαίνουμε με τον ίδιο ρυθμό όλοι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα:
Email:
Σχόλια:
NEWSLETTER
Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας